Om Glad-Helse

Formålet med klinikken er at skabe en lille oase, med natur teknikker og økologiske produkter til dig selv og til dem du holder rigtig meget af.

Glad-helse er en klinik med holistisk tankegang.

For dig skal klinikken fungere som et sted hvor du kan:

  • Få et pusterum.
  • Lades op med ny energi.
  • Få hjælp til smertelindring.
  • Hjælp til at komme af med spændinger og affaldsstoffer.
  • Genoprette balancen i kroppen.
  • Forøg dit velvære og få en snak.

 

Om mig

Mit navn er Sussi Slangerup.

Jeg har altid været glad for naturen, mennesker og dyr, og går ind for økologi, menneskerettigheder og dyrevelfærd. I 2016 gik jeg i gang med zoneterapi uddannelsen som jeg tog på Den Danske Zoneterapiskole i Herlev (DDZ).

Her Studerede jeg traditionel kinesisk medicin, meridianlære, 5-elementslære, orientalsk ansigtsdiagnose, psykologi, vitamin og minerallære, kost, biopati, anatomi/fysiologi og patologi. Desuden læste jeg til fysiurgisk massør, hvor jeg studerede musklernes opbygning, de forskellige muskulaturer og massageteknikker. Senere tog jeg kurser i japansk lifting hos Christina Clemen og ødembehandling hos Gunna Højgaard.

Gennem mine behandlinger er jeg glad for at kunne afhjælpe gener, vedligeholde og afstresse kroppen, skabe velvære, fysisk og mentalt overskud. 
Som terapeut arbejder jeg med kroppens egen puls og energi for at påvirke muligheden for selvhelbredelse. Jeg lægger stor vægt på at du føler dig tryg, bliver set og hørt, når du er hos mig i klinikken og at du altid føler dig godt tilpas når du går herfra.

Er der ikke en tid i kalenderen som passer til dig, så kontakt mig venligst på telefon eller mail, så finder vi et tidspunkt der passer 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik Glad-helse.

Med venlig hilsen
Sussi

Hvorfor vælge Glad-Helse?

Uddannet i faget

Jeg er uddannet i Zoneterapi, Japansk Lifting og Massør 

Fair priser

Alle priser hos Glad-helse er gennemsitige og er prissat efter kundens behov

Personlig journal

Hos Glad-Helse får man en personlig journal hvor ens fremgang vil blie dokumenteret

Billeder fra Glad-Helse